Kanelbullar, rollos de canela
Tiempo de preparación120 min
Tiempo de preparación10 min
Cantidades4
DesdeEuropa
Ingredientes
- 250g de harina
- 15 cl de leche tibia
- 1 sobre de levadura de panadería
- 1 cucharada de miel
- 150 g de compota sin azúcar añadido
- 1 cucharadita de canela en polvo
- 1 yema de huevo para el lavado de huevos
Instructions
- Preheat the oven to 200°C.
- Crumble the yeast at the bottom of the bowl of a mixer or bowl. Add a little warm milk and dissolve yeast.
- Add the remaining milk, honey and flour and knead for 10 minutes.
- Let the dough rise for 1 hour at room temperature.
- Roll out the dough to about 3 cm thick and 30 cm wide.
- Spread the compote on top of the dough and sprinkle with cinnamon.
- Roll the dough lengthwise. Cut the roll into sections.
- Place them wide apart on a baking sheet.
- Let them rise for about 1 hour until they double in volume.
- Brush with egg yolk.
- Bake in the oven for 10 minutes.
- Then let cool on a rack.
Energy | Total carbs | Sugar | Total fat | Saturated fat | Omega 3 | Fibers | Sodium |
279.5 Kcal | 53.6 g | 9.6 g | 4.4 g | 1.3 g | 0.1 g | 3.2 g |
17.4 g |
El consejo del nutricionista:
Es muy posible hacer su propio pan y brioche en casa. Es importante respetar los tiempos de fermentación para que la masa de su brioche esté bien aireada.